Μπορείτε να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε εφόσον δεν είστε ικανοποιημένοι από την αγορά σας εντός 5 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος, ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ/ΑΛΛΑΓΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕΣΩ EMAIL ΣΤΟ [email protected] 

Σημειώνουμε ότι ημερομηνία αποστολής του επιστρεφόμενου προϊόντος θεωρείται αυτή που αναγράφεται από την υπηρεσία ταχυμεταφορών στην απόδειξη παραλαβής για τον έλεγχο του εμπρόθεσμου.

Μπορείτε να κάνετε αλλαγή με άλλο νούμερο ή χρώμα, αλλαγή με άλλο προϊόν, επιστροφή χρημάτων ή έκδοση πιστωτικού. Δεν γίνονται επιστροφές – αλλαγές σε προϊόντα που είναι σε προσφορά.

Τα επιστρεφόμενα προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση που παραλήφθηκαν στον πελάτη.

Αυτό σημαίνει: Να μην έχουν φθορές και η συσκευασία τους να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν. Να είναι σε άριστη κατάσταση. Να συνοδεύονται με όλα τα έγγραφα με τα οποία παραδόθηκε το προϊόν. Αν τηρούνται οι παραπάνω προϋποθέσεις, μπορείτε να το αποστείλετε για αντικατάσταση. Σε διαφορετική περίπτωση διατηρούμε το δικαίωμα να μη δεχτούμε την επιστροφή.

Η διαδικασία της αλλαγής/επιστροφής χρημάτων είναι απλή και έχει ως εξής: Για αλλαγή προιόντος μας αποστέλλετε το προϊόν με την ΕΛΤΑ COURIER (χρέωση παραλήπτη εκ των οποίων το κόστος το επιβαρύνεστε εσείς είναι 6 ευρώ και αφορά έξοδα επιστροφής προιόντος και αποστολή προιόντος, μας στέλνετε τα στοιχεία σας στο [email protected] που αφορούν ονοματεπώνυμο παραγγελίας, διέυθυνση, αριθμός παραγγελίας, αν αφορά επιστροφή χρημάτων γράφετε και αριθμό λογαριασμού IBAN και την τράπεζα όπου ανήκει ώστε να κατατεθεί το ποσό επιστροφής(Σε περίπτωση που δεν είναι ALPHA BANK χρεώνεστε τα τραπεζικά έξοδα και γίνετε παρακράτηση 1,5 ευρω). Η διεύθυνση αποστολής είναι Μatchy-Μatchy Κατάστημα Αλωπεκής 27, ισόγειο – Αθήνα Τ.Κ. 10675. Όταν παραλάβουμε το προϊόν ελέγχετε αν πληροί τις προϋποθέσεις επιστροφής ή αλλαγής που αναγράφονται παραπάνω. Αν τις πληροί, για αλλαγή προιόντος σας αποστέλλουμε το νέο προϊόν. Το κόστος αποστολής του νέου προϊόντος το επιβαρύνεστε εσείς και είναι 3 ευρώ και θα σας αποσταλεί με την ΕΛΤΑ COURIER.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε επιστροφή χρημάτων, η επιστροφή χρημάτων γίνεται πάντα στην τιμή αγοράς του προϊόντος την ημέρα της αγοράς του με κατάθεση στον προσωπικό σας λογαριασμό, το κόστος από την επιστροφή χρημάτων είναι 1.5 ευρω τραπεζικά έξοδα 6 ευρω μεταφρικά έξοδα(από εμάς πρός εσάς και από εσάς πρός τα εμάς) & 3 ευρώ έξοδα αντικαταβολής αν την χρησιμοποιήσατε. Η κατάθεση των χρημάτων σας θα γίνει εντός 14 εργάσιμων ημερών από τη στιγμή που θα λάβουμε τα προς επιστροφή προίόντα και εφόσον αυτά πληρούν τις προϋποθέσεις περί επιστρεφόμενων προϊόντων όπως αυτές περιγράφηκαν παραπάνω. Δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων σε εκπτωτικά προϊόντα.

Επιστροφή ελαττωματικών προϊόντων

Σε περίπτωση που με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του matchymatchy.gr αποστάλθηκαν προϊόντα ελαττωματικής ποιότητα ή από λάθος στην λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή, με κακή συσκευασία τότε το matchymatchy.gr αναλαμβάνει την ευθύνη της αντικατάστασης ή το κόστος της επιστροφής καθώς και τα έξοδα επαναποστολής.

Προκειμένου να διαπιστωθεί ότι το προϊόν είναι ελαττωματικό θα πρέπει να μας αποστείλετε email με φωτογραφίες του προϊόντος προκειμένου να ελεγθεί από το αρμόδιο τμήμα της εταιρείας. Εάν μας αποστείλετε το προϊόν χωρίς να τηρηθεί η παραπάνω διαδικασία τα έξοδα μεταφοράς επιβαρύνουν εσάς και επιπλέον η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα της άρνησης της παραλαβής του.

Ακύρωση παραγγελίας

Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας πριν την αποστολή του προϊόντος με την αποστολή email στην διεύθυνση [email protected] ή με τηλεφωνική επικοινωνία. Σε περίπτωση που η ακύρωση γίνει μετά την αποστολή της παραγγελίας επιβαρύνεστε με τα έξοδα αποστολής και επιστροφής (5 ευρω).

Σημείωση: Για λόγους υγιεινής, η εταιρεία μας δεν θα δέχεται επιστροφές σε εσώρουχα. Για να αποφευχθεί οποιαδήποτε ταλαιπωρία, σας συνιστούμε κατά την παραλαβή του δέματος από την εταιρεία ταχυμεταφορών να αναζητήσετε στην εξωτερική μεριά του δέματος για τυχόν αλλοιώσεις ή εμφανή ελαττώματα στο εσωτερικό του και στα προϊόντα μας, προκειμένου να ληφθούν αμέσως οι απαραίτητες ευθύνες.